Dongguan XinLiang Co., Ltd.

TWS Earphone X26-T

Pondok Description:


  • Logistics Costs: Negotiation
  • Min.Order kuantitas: 2/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 50000 Piece/per Month
  • 2 - 29 Pieces: $5.07
  • 30 - 999 Pieces: $4.35
  • >=1000 Pieces: $3.99
  • jéntré produk

    Tags produk

    solusi RTL8763B 5.0(v5.0 X26 is the upgrade version of those item the product is still developing now)
    Narasumber Kuningan 8MM
    jarak bisa dipake 10m
    waktos musik 5 jam pikeun hiji tunggal, 6 jam pikeun sababaraha
    waktos panggero 5 jam
    waktu sayaga 200hours
    kapasitas Earbuds 2 * 50mA
    kapasitas kotak muatan 500mA
    Ulang ngecas frékuénsi 3 kali
    fungsi ngadangukeun panggero musik / jawaban / pindah lagu salajengna
    warna Hideung, Bodas

    1 (4)

    1 (5) 1 (6) 1 (7) 1 (8) 1 (9) 1 (10) 1 (11) 1 (12) 1 (13) 1 (14) 1 (15) 1 (16) 1 (1) 1 (2) 1 (3)车间加工公司展会 合集英文


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!