Dongguan XinLiang Co., Ltd.

hal nu ngabateskeun

Perusahaan produk dikembangkeun sacara mandiri geus dilarapkeun pikeun patén-patén nasional jeung sakabeh model anu certificated kalawan CE / ROHS / ngahontal.
  • glowing Earphone
  • Bluetooth Earphone
  • Dina-ceuli Earphone
  • tali sapatu Earphone
  • TWS Earphone
  • Cable ngecas USB
  • seleting Earphones
  • PRODU diulas

kadali kualitas

Urang mastikeun ngalaksanakeun 9001 standar jaminan kualitas ISO, sarta ngamajukeun budaya kualitas perusahaan kontrol kualitas parusahaan-lega tur partisipasi parusahaan-lega
  • glowing Earphone
  • Bluetooth Earphone
  • Dina-ceuli Earphone
  • tali sapatu Earphone
  • TWS Earphone
  • Cable ngecas USB
  • seleting Earphones
  • PRODU diulas

kapasitas

Wewengkon pabrik urang nyertakeun 3000 méter pasagi, aya leuwih ti 100 pagawé, aya opat bengkel: The workshop suntik, cords earphone seleting workshop produksi, workshop assembly, sarta bengkel ngembangkeun kapang. Kapasitas produksi bulan earphones nyaeta ngeunaan 600.000 PCS
  • glowing Earphone
  • Bluetooth Earphone
  • Dina-ceuli Earphone
  • tali sapatu Earphone
  • TWS Earphone
  • Cable ngecas USB
  • seleting Earphones
  • PRODU diulas

jaminan Alibaba Trade

The 7 taun 'supplier emas dina ramatloka Alibaba, ngarojong Alibaba dagang urutan jaminan, ngajawab perhatian meuli ngajaga kapentingan kadua sisi
  • glowing Earphone
  • Bluetooth Earphone
  • Dina-ceuli Earphone
  • tali sapatu Earphone
  • TWS Earphone
  • Cable ngecas USB
  • seleting Earphones
  • PRODU diulas
WhatsApp Online Chat!