Dongguan Xinliang Co, Ltd.

kualifikim

Kompania e produkteve të zhvilluar në mënyrë të pavarur kanë aplikuar për patentat kombëtare dhe të gjitha modelet janë certifikuar me CE / RoHS / REACH.
 • Glowing kufje
 • Bluetooth kufje
 • In-vesh kufje
 • gjalmë kufje
 • TWS kufje
 • Tarifimit Cable USB
 • zinxhir kufje
 • produ ZGJEDHURA

Kontrolli i cilësisë

Ne në mënyrë rigoroze të zbatojë 9001 standardet e sigurimit të cilësisë ISO, dhe për të promovuar kulturën e cilësisë ndërmarrje e kompanisë të gjerë të kontrollit të cilësisë dhe pjesëmarrjen e kompanisë të gjerë
 • Glowing kufje
 • Bluetooth kufje
 • In-vesh kufje
 • gjalmë kufje
 • TWS kufje
 • Tarifimit Cable USB
 • zinxhir kufje
 • produ ZGJEDHURA

kapacitet

Fushat e fabrikës sonë mbulon 3000 metra katrorë, ka më shumë se 100 punonjës, ka katër punëtori: Punëtoria injeksion, litarët kufje zinxhir punëtori prodhimit, punëtori kuvendi, dhe punëtori zhvillimin e myk. Kapaciteti i prodhimit Muaji kufje është rreth 600.000 copë
 • Glowing kufje
 • Bluetooth kufje
 • In-vesh kufje
 • gjalmë kufje
 • TWS kufje
 • Tarifimit Cable USB
 • zinxhir kufje
 • produ ZGJEDHURA

Sigurimi i Alibaba Tregtisë

7 viti furnizuesi artë në faqen Alibaba, Mbështetja e tregtisë Alibaba rendit të sigurimit, Solve shqetësimin blerësi për të mbrojtur interesat e të dyja palëve
 • Glowing kufje
 • Bluetooth kufje
 • In-vesh kufje
 • gjalmë kufje
 • TWS kufje
 • Tarifimit Cable USB
 • zinxhir kufje
 • produ ZGJEDHURA
WhatsApp Online Chat!