Dongguan XinLiang копродукции, ООД.

Квалификација

компанија независно развиен производи се применуваат за националните патенти и сите модели се сертифицирани со CE / ROHS / REACH.
 • блескав слушалки
 • Bluetooth слушалки
 • Слушалки за во уво
 • линк за чевли слушалки
 • TWS слушалки
 • USB кабел за полнење
 • патент слушалки
 • Најди! produ

контрола на квалитет

Ние строго спроведување на ИСО 9001 стандарди за квалитет, како и промовирање на култура на квалитет претпријатие на компанијата-широк и контрола на квалитетот компанија-широк учество
 • блескав слушалки
 • Bluetooth слушалки
 • Слушалки за во уво
 • линк за чевли слушалки
 • TWS слушалки
 • USB кабел за полнење
 • патент слушалки
 • Најди! produ

капацитет

Од областа на нашата фабрика опфаќа 3000 квадратни метри, има повеќе од 100 вработени, постојат четири работилници: работилница за инјектирање, слушалки патент жици производство работилница, собранието работилница, како и работилница мувла развој. месечен капацитет на производство на слушалки е околу 600.000 парчиња
 • блескав слушалки
 • Bluetooth слушалки
 • Слушалки за во уво
 • линк за чевли слушалки
 • TWS слушалки
 • USB кабел за полнење
 • патент слушалки
 • Најди! produ

Alibaba трговија осигурување

На 7 години "златни снабдувач на веб Alibaba, Alibaba Поддршка цел обезбедување на трговијата, Решавање на купувачот грижа за заштита на интересите на двете страни
 • блескав слушалки
 • Bluetooth слушалки
 • Слушалки за во уво
 • линк за чевли слушалки
 • TWS слушалки
 • USB кабел за полнење
 • патент слушалки
 • Најди! produ
WhatsApp Онлајн Chat!