Dongguan XinLiang Co., Ltd.

kualifikasi

Perusahaan produk mandiri wis Applied kanggo paten nasional lan kabeh model padha certificated karo CE / RoHS / tekan.
  • mencorong earphone
  • Bluetooth earphone
  • In-kuping Earphone
  • tali sepatu earphone
  • TWS earphone
  • Kabel USB daya
  • zipper Waste
  • PRODU Bintang

kontrol kualitas

We strictly dilakokaké 9001 standar kualitas tanggungan ISO, lan ningkataké budaya kualitas perusahaan saka kontrol kualitas perusahaan-sudhut lan partisipasi perusahaan-sudhut
  • mencorong earphone
  • Bluetooth earphone
  • In-kuping Earphone
  • tali sepatu earphone
  • TWS earphone
  • Kabel USB daya
  • zipper Waste
  • PRODU Bintang

kapasitas

Ing wilayah saka pabrik kita isine 3000 meter, ana luwih saka 100 karyawan, ana papat pelatihan: The workshop injeksi, cop Earphone zipper workshop produksi, workshop Déwan, lan workshop pembangunan jamur. Kapasitas produksi sasi waste kira 600.000 pcs
  • mencorong earphone
  • Bluetooth earphone
  • In-kuping Earphone
  • tali sepatu earphone
  • TWS earphone
  • Kabel USB daya
  • zipper Waste
  • PRODU Bintang

tanggungan Alibaba Trade

Ing 7 taun 'supplier Golden situs Alibaba, Supporting Alibaba perdagangan supaya tanggungan, Ngatasi badhan panuku kanggo nglindhungi kapentingan loro-lorone
  • mencorong earphone
  • Bluetooth earphone
  • In-kuping Earphone
  • tali sepatu earphone
  • TWS earphone
  • Kabel USB daya
  • zipper Waste
  • PRODU Bintang
Tampilan Online Chat!